TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kiva kesä horoskooppiOINAS 21.3.-19.4.
Oinaan kesä on tapahtumia täynnä, kun rakkauden kaipaus tulee niin konkreettiseksi, että saa sinut melkein sekoamaan. Etsit mielenrauhaa niin rahasta kuin rakkaudestakin. Vaadit läheisiltäsi todisteita heidän tunteistaan, mutta et ole valmis näkemään yhtään virhettä itsessäsi. Hankala yhdistelmä, ja niinpä kesän lopulla pakenet töihin päästäksesi rauhaan omilta ajatuksiltasi. - Mutta lopulta joudut antamaan periksi ja annat tunteiden viedä sinut kuumaan romanssiin.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 4.7. Teet vaikutuksen, ja sillä onsuora vaikutus raha-asioihisi.
Rakkaus: 19.8. Sydämesi pakahtuu tunteittesi voimasta. Elämä on ihanaa!
Oinas-tähti: Victoria Beckham 17.4.1974
HÄRKÄ 20.4.-20.5.
Härkä n koko kesän aika itseriittoisissa tunnelmissa ja haastaa riitaa jos se ei syty itsestään. Eroottinen latauksesi on niin voimakas, että saatat tulkita seksikkääksi sellaisenkin viestin, joka ei ollut lainkaan sellaiseksi tarkoitettu. Älä polta näppejäsi!
Kuuma kesäromanssi saa sinut paljon paremmalle tuulelle elokuun koittaessa ja pahin polte alkaa hellittää. Nyt on elonkorjuujuhlien aika!
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 6.6. Venus saa raha-asiasi luistamaan
Rakkaus: 24.7. Niin vahva eroottinen lataus, että olet todella kuumaa kamaa.
30.8. Unelmasi jostain aivan erilaisesta toteutuu.
Härkä-tähti: Penelope Cruz 28.4.1974
KAKSONEN 21.5.-20.6.
Kaksosten kesä on kuuma riippumatta siitä sataako vai paistaa. Jupiter ja Venus ovat molemmat kimpussasi ja lisäävät viehätysvoimaasi niin rahassa kuin rakkaudessakin. Kunpa vain malttaisit pysytellä totuudessa, niin mahdollisuutesi todelliseen onneen moninkertaistuisivat!
Kesä- ja heinäkuun herkkien hetkien jälkeen sinulla on kahden kuukauden mittainen ilotulitus edessäsi, kun Mars saapuu elokuussa merkkiisi ja antaa uuden innostuksen niin erotiikkaan kuin bisneksiinkin.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 18.7. Olet valmis tekemään vaikutuksen.
Rakkaus: 5.6. Venus saapuu merkkiisi ja tekee elämästä kauniin.
Kaksos-tähti: Angelina Jolie 4.6.1975
RAPU 21.6.-22.7.
Rapu on kesäkuun kuningas, kun voitontahto yhdistyy viehätysvoimaan ja saa sinut säteilemään luotettavuutta. Vaihe on kuitenkin ohimenevä, sillä aivan päinvastaiset tuntemukset valtaavat mielesi heinäkuussa, jolloin korttitalo on vaarassa kaatua. Ainoa pelastuksesi on vahva usko omaan itseen, vaikka välillä pelottaakin. Se on polkusi menestykseen, niin rahassa kuin rakkaudessakin.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 20.6. Kykysi käsitellä ihmisiä tuottaa hienon lopputuloksen.
6.8. Saat käsiisi suuria numeroita.
Rakkaus: 17. 6. Nyt on päätöksen aika.
7.7. Uranuksen energia on vapauttavaa.
Rapu-tähti: Cheryl Cole 30.6.1983
LEIJONA 23.7.-22.8.
Leijonan kesä menee etsiessä uutta suuntaa. Sinun on vaikea saada tyydytystä mistään entisestä, ja niinpä puntariin joutuvat niin parisuhde kuin työpaikkakin. Levottomuus johtaa kesä-heinäkuussa satunnaisiin seikkailuihin, ja olet lopulta kesän lopulla tilanteessa, ettet enää tiedä kenelle olisit uskollinen. Valitse siinä tilanteessa itsesi.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 9.6. Nyt kannattaa mennä jo vähän riskilläkin. Onnetar on puolellasi.
Rakkaus: Leijonalla kevät oli kesää romanttisempaa aikaa, mutta kuumaan seikkailuun suostut ainakin 19.7.
Leijona-tähti: Charlize Theron 7.8.1975
NEITSYT 23.8.-22.9.
Neitsyt on tänä kesänä varmempi itsestään kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Löydät itsesi tavoittelemasta asioita, joita en aiemmin uskaltanut myöntää edes haluavasi. Ja saatat kaiken lisäksi siinä vielä onnistuakin. Kesäkuussa sinun pitää kuitenkin ensin suostua luopumaan jostakin, mikä kuuluu jo eiliseen.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 7.6. Mars avaa uusia ovia. Jos haluat ylennyksen, go for it!
29.6. Venus auttaa onnistumaan. Ota riski.
Rakkaus: 5.6. Mahdollisuus yhteiseen kasvamiseen.
9.8. Itsenäisyys houkuttaa. Uskallatko lähteä?
Neitsyt-tähti: Beyonce Knowles 4.9.1981
VAAKA 23.9.-23.10.
Vaa'an kesä on hänen oman horoskooppimerkkinsä näköinen. Vaakakupissa vuorottelevat unelmien täyttymys ja suuri epäilys. Riippuu aivan itsestäsi, kumpi puoli pääsee voitolle, ja millaisen suunnan elämäsi ottaa. Mitä vähemmän yrität pakottaa asioita tapahtumaan, sitä helpommin palaset loksahtavat paikoilleen.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 17.6. Huikeat mahdollisuudet. Tartu tilaisuuteen!
Rakkaus: 13.6. Intohimoinen Pluto voi muuttaa koko elämäsi.
29.8. Yhteenvedon hetki.
Vaaka-tähti: Alesha Dixon 7.10.1978
SKORPIONI 24.10.-22.11.
Skorpionin alkukesä on alakuloinen, etkä oikein tahdo saada elämästäsi otetta. Huolehdit taloudellista tilannettasi niin paljon, ettei uni tule silmään - ja sitten väsyneenä kärttyilet läheisillesi ja saat tahtomattasi aikaan ihan turhaa draamaa. Kun luovut liiasta kontrollista, huomaat puristuksen hellittävän, ja uskallat taas antaa sydämenkin puhua.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 7.7. Asiat loksahtavat vihdoin paikoilleen. Nyt alkaa helpottaa, kun etenet pienin askelin.
Rakkaus: 9.8. Rikot rakkauden pelisääntöjä. Tällä kertaa se kannattaa.
Skorpioni-tähti: Calista Flockhart 11.11.1964
JOUSIMIES 23.11.-21.12.
Jousimiehen kesä voisi olla villimpikin. Vapautta kaipaavana ihmisenä alat olla kurkkuasi myöten täynnä vanhoja rajoja, ja haet koko ajan jostakin mielesi sopukoista perustetta lähteä purjehtimaan uusille ulapoille. Turvallisuuden tarve pelastaa useimmat Jousimiehet liian isoilta muutoksilta, ja elokuun kiireet taltuttavat loput. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 23.7. Näytä, mitä osaat!
Rakkaus: 1.8. Tänään onnetar on vihdoin puolellasi.
Jousimies-tähti: Britney Spears 2.12.1981
KAURIS 22.12.-19.1.
Kauriin kannattaa astella kesänsä hyvin herkin askelin. Kohtalo haluaa puuttua peliin, ja jos kuuntelet sisäistä ääntäsi, voit avata kokonaan uusia ovia elämässäsi. Erityisesti Rapu on nyt sellaisessa polttopisteessä sinun karttaasi verrattuna, että sieltä saattaa lähteä liikkeelle jotakin hyvin vastustamatonta. Muutos on edessä, jos vain uskallat antaa sen tulla.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 1.6. Älä jää kiinni eiliseen, vaan nauti tästä hetkestä.
Rakkaus: 7.7. Ilmassa on tosirakkautta
22.7. Täyttymys.
Kauris-tähti: Kate Moss 16.1.1974
VESIMIES 20.1.-19.2.
Vesimiehellä on kesällä todellinen Midaksen kosketus. Kaikki onnistuu, mihin hän vain malttaa tarttua. Ainoa ongelma on jatkuvasta menestyksestä kumpuava ylimielisyys, joka saattaa sotkea muuten täydellisiltä näyttäneet suunnitelmat. Rauta on kuitenkin taottava ennen elokuun loppua, vauhti alkaa hiljetä jo heinäkuun lopulla. Oikeaakin onnea on tarjolla, jos huolit.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 14.8. Töissä mieltäsi vaivannut ongelma ratkeaa.
Rakkaus: 20.8. Aurinko saa lopulta sinutkin sulamaan, ja sydämesi avautuu aidoille tunteille.
Vesimies-tähti: Jennifer Aniston 11.2.1969
KALAT 20.2.-20.3.
Kalat joutuu alkukesästä vähän kamppailemaan terveytensä kanssa, mutta muuten kesä sujuu vallan rattoisissa merkeissä - ainakin omasta mielestäsi. Kaipaat vaihtelua, ja jos vain mahdollista, suo itsellesi mahdollisuus matkustaa maailmalle - se rauhoittaa mielesi niin pitkäksi aikaa, että kesän lopulla on aikaa myös luovuudelle. Todellinen rakkauden aika alkaa vasta elokuussa.
Kesän tärkeimmät päivät:
Raha: 18.6. Kuuluisuus ja kunnia ovat vain askelen päässä.
1.8. Kun kerrot ongelmistasi oikealle ihmiselle, ne kutistuvat.
Rakkaus: 4.8. Puhdistat pöydän ja aloitat kokonaan alusta.
Kalat-tähti: Cindy Crawford 20.2.196 6
Nyt, kun tiedät minkä tähtimerkin mielessä nyt on tosi rakkaus, ja kuka hakee vain seikkailua, osaat ehkä vähän paremmin suunnistaa kesäöissä. Keräsimme julkisuuden henkilöiden kuvia ja syntymäpäiviä mukaan juttuun, niin että voit arvioida myös sitä, muistuttaako omaa horoskooppimerkkiäsi edustava maailmantähti yhtään sinua itseäsi...
Edessä on pitkä, kuuma kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti