TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


maanantai 18. tammikuuta 2010

" Isot tytöt "


Viikonloppu oli ja meni.Lueskelin vapaapäivien ratoksi kotiin jo muutamia hetkiä sitten tulleia aikakauslehtiä. Huomasin että tällä hetkellä käydään kiivasta ja monipuolista keskustelua siitä miten ja mistä ns.isot tytöt ostavat omat vaatteensa.
Olen itsekkin ns isotyttö sillä kun menen ostoksille vaatekauppaan tai nettiin niin suunnistan aina sinne missä ovat koot 40-56. Nykyään vaateliikkeet hankkivat säälittävän vähän vaatteita juuri tähän kokoon. Kun sitten katselee muuta tarjontaa niin kyllä rekit ja hyllyt ovat täynnä mitä erinlaisimpia , väriltään ja malliltaan olevia vaatteita.
Netistä tosin voi hankkia mitä oikeastaan haluaa ,mutta kun ulkomailta ostaa niin sovittaminen on hankalaa ja koko luokituksetkin ovat mitä ihmeellisempiä. Mutta tarjontaa siellä kyllä on ja paljon malleja,värejä ja tyylejä löytyy.

Suomessakin voitaisiin ehkä perustaa oma mallitoimisto ns isoille tytöille. Voi tosin olla että sellainen jo on ,mutta he tuovat itseään liian harvoin julkisuuteen.

Eiväthän kaikki aikuiset ja jo keski-iässä olevat ,varsinkin naiset ole samasta muotista tehtyjä. Olisi jo aika tulla " kaapista " rohkeasti ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti