TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


torstai 27. toukokuuta 2010

Mummo !


Olen kovasti pohtinut sitä mikä on meillä Suomessa tyypillinen "ydinperhe".
Se,että kuuluuko perheeseen vai se yksikkö joka on samassa osoitteessa ja asustelee
yhdessä, vaiko se johon kuuluvat myös isovanhemmat ja kenties,tädit,enot,sedät,kälyt ja langot.
Voi olla täällä kylmässä pohjoisessa ja nykypäivän ajattelutavalla vai se yksikkö joka käyttää samaa osoitetta on se "ydinperhe". Itsestäni vain tuntuu kummalliselta ajatella,että minä en kuuluisi lasteni perheeseen ja he meidän perheeseen vaikka eivät samassa osoitteessa asukkaan.En tosin ole joka hetki puuttumassa mitä he omissa talouksissaan tekevät, mutta tiivis yhteydenpito ja kyläily kuuluvat meidän perheen tapoihin.Ja kaikki lapset ja lapsenlapset ovat aina tervettulleita tänne.

Joten mihin sitä enään uskoo kun muutama mummo on taas karkoitusuhan alla.En oikein jaksa ymmärtää sitä ,että yhtenä päivänä annetaan lupa jäädä siihen asti kun uusi lakimuutos saadaan aikaan.Nyt sitten viranomaiset ovat sitten päättäneet taas laittaa mummot koneeseen ja sinne mistä ovat tänne tulleet.
Eikö presidentin ja pääministerin sanomisilla ole mitää merkitystä.
En usko siihen että jos nämä mummot saavat jäädä niin sen jälkeen tänne olisi tulossa jono mummoja rajojen takaa.Ja mitä minä olen tästä asiasta jotain ymmärtänyt niin näillä mummoilla on perhe joka heitä hoitaa ja pitää huolta.

Ja mitä sillä on väliä mitä olet yhteiskunnassa aikaan saannut, kun tulet vanhaksi ei sinusta ole mitää hyötyä tälle yhteuiskunnalle.Olet vain "riesa" ja sinulta häviää kaikki sananvalta omiin asioihisi. Sillä kyllä viranomaiset tietävät mikä on hyväksi sinulle. Edes se että,omaiset olisivat halukkaita hoitamaan ja huolehtimaan ole mitää väliä jos joku sosiaalitantta on toisin päättänyt.

1 kommentti:

  1. lainasin hauskaa kuvaasi facebookissa. Toivon ettet pahastu.
    Asta Lindroos

    VastaaPoista