TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


lauantai 6. marraskuuta 2010

SE NYT VAIN ON NIIN ! !


On se aika kummallista miten ihmiset taas näin syksyn ja pimeeän ajan tullessa sanovat olevansa niin väsyneitä ja masentuneita tästä ainaisesta pimeydestä ja sateesta. Vastahan meillä on ollut mitä hienoin ja lämpimin kesä ja syksy takana.
Joskus ihmettelen miksi me täällä pohjoisen perukoilla aina jaksamme valittaa siitä asiasta. On vain rikkaus, etttä meillä on selvät neljä vuodenaikaa. Kaikkiin niistä kuuluu jotain olennaisia asioita joista huomaa mikä vuodenaika on menossa. Olisi se musta ainakin aika kummallist jos joku niistä jäisi jostainsyystä pois.
Voi olla ( vai voisiko ) , että aina me jostainsyystä haluamme aloittaa muisuttamalla siitä kuinka väsyneitä, masentuneita, flunnaisia ym, ym olemme kun tapaamme toisiamme.
Se nyt vain on niin ,että nyt on pimeää,sateista,ja päivät loppuvat liian nopeasti koska on vuoden viimeinen neljänne menossa. Kyllä se sitten joulun jälkeen taas alkaa päivät kirkastumaan ja lähdetään menemään kohti kevättä ja valoa.

Niin ja muistakaa kaikki laittaa heijastin heilumaan kun ulkoilette sillä nyt on autoilijan aika vaikeata huomata meitä mustiin ulkoiluvaatteisiin pukeutujia tuolla liikenteessä. Vaikka kaupungissa ja katujen varsilla on katuvaloja niin mustiin pukeutunut ei sieltä silti erotu.
Kyllä koiranulkoiluttajat myös tarvitsisivat heijastimia kun kerran koiratkin niihin puetaan.
Niin ja ne jotka pyöräilevät ja omistavat polkupyörän olisi mukavaa jos niihinkin saiai jonkilaiset heijastimet. Olen vai huomannut kun autoa työkseni ajelen , niin monilla pyöräilijöilläon tummat vaatteet ja kulkupelissä ei sitten ole mitään mistä heidät voisi huomata ennen kun melkein ovat konepellillä.
Heijastin on HALPA henkivakuutus.

1 kommentti:

  1. Totta juttelet, tosi hankala huomata jos ei mitään heijastimen puolta killu mukana :) Mulla on näitä heijastinliivejä, joita en tosin käytä kun ne hiostaa, mut saanu lahjaksi lahjoituksista. Heijastimia kyllä sitten on vaik minkäsorttista killumassa, pitäsi näkyä ja huomata.
    Toi sun kuva tuossa postauksessa on ,,, mahtava :D

    VastaaPoista