TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Pukki ovelle jo kolkuttaa ! !


Enään on muutama päivä siihen kun joulupukki kolkuttaa ovelle.En tosin usko että meille kerkiää,kun ei täällä enään pieniä lapsia ole.
Nyt on kyllä lunta tarpeeksi ja täällä Vantaalla sitä on jo vähän liikaakin. Ainakin kun katsoo ikkunasta naapuritalon katolle ja siellä olevaa lumen määrää.Taitaa olla jotain 60-70 cm. Mutta kyllä se sinäänsä on kivaa kun on paljon lunta sillä pitäähän talvella ollakkin.Mutta pitääkö se kaikki tulla yhtäaikaa ja niin suuria määriä.
Me täällä etelässä siis joudumme kamppailemaan lumen kanssa ja kenties vielä muutaman kerran kaivamaan automme lumesta.

Joulu on toivottavasti monille perheen juhla ja niin meillekkin. Lasin juuri että tänä jouluna joulupöydässä on 13 henkeä.Se on mukavaa ja niinhän sen pitää ollakin,että kaikki läheiset ovat yhdessä.
Tosin kyllä sitä varmaan tulee töihinkin lähdettyä sitten myöhemmin illalla. Sillä kun muu julkinen liikenne lopettaa liinennöinnin jouluaattoiltana niin silloin taxeilla on kysyntää. Ja tokihan heitä silloin pitää palvella.Vapaata pidän sitten välipäivät ja sitten vuoden vaihtumista juhlin taas töiden merkeissä.

4 kommenttia:

  1. On hyvä kun olette olemassa taxi-ihmiset
    Oikein mukavia Joulunpyhiä ja kyllä se lumikin taas katoaa ennen juhannusta:) Koitetaan kestää, sehän on vain rikkaus kun meillä on erinäköiset ja selvästi toisistaan erottuvat vuodenajat;)

    VastaaPoista
  2. ��������

    VastaaPoista