TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


maanantai 14. helmikuuta 2011

Millainen ystävä olet !


Tässä muutamia poimintoja aamun Hesarista !
En oikein löytänyt itseäni näistä joten on kai olemassa jokin
muukin luonnehdinta ,mutta ei ainakaa näisät löytynyt.


Kimmo Kohtalotoveri

Olet tavannut hänet esikoisesi kanssa hiekkalaatikon reunalla tai kun asuitte samassa tuvassa armeijassa.Hyvää: Kukaan muu ei ymmärrä, miten tärkeä asia lapsesi kakka on tai ei muista, miltä tuntui juosta ylimääräinen kierros kasarmin ympäri viikon metsäleirin jälkeen.

Huonoa: Mikään muu kuin kakkavaippakeskustelut tai loppusotamuistelut eivät yhdistä sinua ja Kimmoa. Jutunaiheet voivat loppua, kun elämänvaihe on ohi.

Erityistä: Et ole koskaan tullut kysyneeksi, ovatko hänen vanhempansa elossa tai onko hänellä sisaruksia.Sari Seuralainen

Käytte pari kertaa viikossa yhdessä salilla ja aina toukokuussa matkustatte Mallorcalle. Lauantaisin valtaatte kaupungin tanssilattiat.

Hyvää:
Kun penkiltä nousee uusi ennätys, tuntuu hienolta, kun joku on sitä todistamassa. Ja baarissakin on mukavampaa, kun tiskille ei ole pakko lähteä itse.

Huonoa: Kun painonnosto ei enää kiinnostaa tai Sari löytää kumppanin, jota raahaa mukanaan joka paikkaan, hän unohtaa sinut.

Erityistä: Nostotekniikoista, Palman baarimikoista tai muiden bilettäjien tanssityyleistä riittää tuntikausiksi juttua vain Sarin kanssa.Seppo Sydänystävä

Tunnet hänen kanssaan suurta yhteenkuuluvuutta. Tapaatte säännöllisesti ja soitatte toisillenne useita kertoja viikossa. Hän lohduttaa, kun äitisi on sairastunut vakavasti.

Hyvää: Sepolle voit soittaa vaikka keskellä yötä, jos jokin painaa mieltäsi. Hän tarjoaa tukea elämäsi vaikeissa tilanteissa ja iloitsee onnestasi.

Huonoa: Jos menetät hänet, se sattuu kamalasti. Tunnet, että häntä ei korvaa kukaan.

Erityistä: Voit kiukutella hänelle tyhmistäkin asioista, sillä hän antaa aina anteeksi, ja tarjoaa päälle leivoskahvit.Laura Lapsuusystävä

Ystävystyitte kuumana kesäpäivänä noin 4-vuotiaana, kun Laura tuli naapurista alasti pihallenne ja tahtoi leikkiä vesisotaa. Ala-asteella olitte samalla luokalla ja yläasteella menitte bileisiin aina yhdessä.

Hyvää: Laura jakaa kanssasi paljon muistoja, sillä hän tuntee elämänhistoriasi ja perheesi. Viimeisestä tapaamisestanne on aikaa, mutta kun taas näette, hän tuntuu heti samalta Lauralta.

Huonoa: Hänen voi olla vaikea hyväksyä muutoksia sinussa tai hän voi muistuttaa koko ajan vanhasta minästäsi. Ette välttämättä tapaa kovin usein.

Erityistä: Kukaan muu ystävistäsi ei tiedä lempi-irtokarkkejasi.Tero Taistelutoveri

Teitä yhdistää usko aatteeseen. Tapaatte aatteen hengen mukaisissa kokouksissa ja vahvistatte ajatuksianne väittelemällä kaljatuopin ääressä.

Hyvää: Kun vallitseva yhteiskuntajärjestys tai pomo kiukuttaa, jollekin sitä on purettava.

Huonoa: Vaikka haluaisit välillä unohtaa idealismin tai päästää irti työasioista, Tero ei anna sinun tehdä niin.

Erityistä:
Vaikka haukkuisit kokoomusjohtajan päivän lehdessä esittämät ajatukset, Tero tietää, että pohjimmiltasi olet kunnon oikeistolainen.Anneli Auttavainen

Tiedät kääntyä hänen puoleensa, kun tietokoneesi vaatii huoltoa. Hän myös hoitaa kissaasi, kun olet lomalla ja käy puolestasi kaupassa, kun olet kipeänä.

Hyvää: Annelilta voit pyytää apua tilanteessa kuin tilanteessa, sillä hän järjestää asiat niin, että pystyy täyttämään pyyntösi.

Huonoa: Sinun on aina tehtävä Annelille vastapalvelus tai muuten sinulle tulee huono omatunto – ainakin toivottavasti.

Erityistä: Jos tietokoneesi on toiminut pitkään moitteetta, saatat unohtaa Annelin olemassaolon kokonaan.Taru Totuudentorvi

Hänelle voit soittaa, kun mietit, pitäisikö tukka laittaa nutturalle vai jättää auki, kannattaako ostaa ruskea vai punainen sohva tai onko sittenkään järkevää irtisanoutua. Hänellä on aina mielipide ja hän sanoo sen.

Hyvää: Sinun ei koskaan tarvitse tehdä itsenäisiä päätöksiä, jos et halua.

Huonoa: Saatat huomata tehneesi päätöksen Tarun mielipiteen ohjaamana, vaikka sisimmässäsi olit sittenkin eri mieltä.

Erityistä: On ihailtavaa, että joku pystyy arvioimaan elokuvat näkemättä niitä ja tietää sinua paremmin, mistä väristä pidät eniten.Fiona Facebook-kaveri

Hän on entinen työkaveri tai yläasteen luokkatoveri, jonka näit viimeksi viisitoista vuotta sitten. Kun hän lähetti kaveripyynnön Facebookissa, jouduit miettimään hetken, ennen kuin muistit hänet.

Hyvää: Fiona käy tykkäämässä statuspäivityksistäsi ja kirjoittaa seinällesi onnittelut syntymäpäivänäsi. Jee, sinut huomataan.

Huonoa: On asioita, joita Fionan ei tarvitsisi tietää sinusta, mutta hän näkee ne Facebookista.

Erityistä: Et edes muista Fionan olemassaoloa ennen kuin huomaat hänen nimensä vilahtavan Facebookin etusivulla, kun hän on päivittänyt oman statuksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti