TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


tiistai 4. lokakuuta 2011

Syksy 2011


On vierähtänyt jonkin aikaa kun olen täällä piipahtanut.
On ollut niin paljon kaikenlaista touhua ja juhlaa että ei ole ollut vain
yksnkertaisesti aikaa käydä.
On juhlittu omissa joukoissa ja ystävien kanssa heidä juhlissa.
Eetu täytti 2v ja kun sitä aikaa miettii niin paljon on siihenkin aikaan sattunut ja tapahtunut.
Pikkuveli Aapo täytti 1/2 vuotta ja on kasvanut kovasti ja ryömii lättialla kuin mato.

Ollaan saatu myös ikäviä uutisia läheisten ystävien perheestä. Se saamarin syöpä on ottanut yhden ihmisen melkein jo pois tästä ajasta. Vielä on kenties muutama viiko tai päivä aikaa. Kamalinta tässä on se että kyseinen ihminen on valitellut vatsaansa jo keväästä asiti ja monissa paikoissa on otettu vain kokeita ja kokeita. Mitään ei muka ole vikan. Kunnes sitten suoli lopetti kokonaan toimintansa ja silloin oli sille asialle tehtävä jotain. Tehtiin tähyvtys ja siinä oli tuloksena se kaikkein pahin. Syöpä on jo niin pahsti levinnyt että mitään ei ole tehtävissä. Nyt vaibn odotetaan sitä lopullista poistumista.

Me olemme vielä täällä mökillä ,mutta kun nuorin poikamme muuttaa pois kotoonta 13,10 niin silloin meidän varmaan tarvitseee lähteä kotiin siivoomaan ja järjestelemään paikkoja kuntoon.

1 kommentti:

  1. Onko se sitten niin vaikeaa tehdä tiagnoosi kun vatsaan koskee, vai minkä takia ne ei oikein mielellään laita jatko tutkimuksiin? Täällä meillä myös tahtoopi olla viimeset ajat ennen kuin laittaavat kysiin. Tiedän muutaman jotka on kuolleet sen takia kun ei ottaannuta aikanaan ja selvitetä mikä vatsaan koskee. Tsemmppiä teille.

    VastaaPoista