TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


tiistai 8. marraskuuta 2011

Huh mikä urakka !


No jos joskus on tehokas niin voisi sanoa,että tässä
perheessä on oltu sitä mitä täydemmässä merkityksessä.
Nuorin poikamme muutti omaan asuntoon 10.lokakuuta. Tosin lopullisesti kaikki hänen
tavarat lähtivät vasta muutama viikko siitä kun hän sai avaimet sinne asuntoonsa.
Me asuimme 4h+k 95 m2 asunnossa ja kun yksi lähtee niin silloin tuli meille mieleen että jos vaihdettaisiin pienempään. Kun asumme VVo:lla vuokralla niin se vaihto onnistuu välillä nopeastikin.Ja kun olin katsonut,että yksi potentiaalinen asunto olisi tyhjillään Myyrmäessä. Ei muutakuin hakemus sisään ja sitten odotelemaan vastausta. Kun laitoin hakemuksen sisään perjantaina niin vastaus tuli sitten seuraavanviikon alussa ja oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin. Sitten sovimme näyttöajan ja samana iltana löimme varauksen lukkoon.
Ja sitten vain tilaamaan muutolaatikoita ja kamat kasaan. Onneksi siinä samalla tehtiin inventaario kaikkiin tavaroihin ja saihan siinä muutama tavara lähtöpassit.Kun muuttaa isommasta pienenpään ( 75,5 m2 ) niin kaikkea ei voi mukaan ottaa. No onneksi jotain meni lapsille ja jotain sitten suoraan roskiin. Niin ja jotain laitoin nettiin myyntyyn tai paremminkin niin että hakea saa jos itse kuljettaa pois.
Tähän kun tämä muutto päätös tuli ja kun sitten pääsimme uuteen asuntoon meni kaikkiaan kolmeviikoa.
Joten kun siinä samassa pistää kesäpaikan talvikuntoon ,pakkaa tavarat ja koittaa suoriutua työtehtävistä niin mielestäni se on jo aika hyvä suoritus.
Monestihan sitä muuttoa suunnitellaan pitkäänkin ,mutta tämä perhe pistää välillä tuulemaan. No nyt ei sitten tarvitse pitkään aikaan minnekkään muuttaa.

1 kommentti: