TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


tiistai 31. maaliskuuta 2009

Asunto myyntiin! !


Nyt on tullut se aika kun olisi saatava liian suuri asuntomme myydyksi. Se ei tosin taida olla kovin helppo juttu näin taantumakauden aikana. Nyt on kuulemani mukaan kaupanteko jollain lailla taas vilkastumassa ja siihe rakoon olisi lyötävä omansakkin kaupan.
Kun kahdeksan vuotta sitten ostimme asuntomme kerrostalosta siinä olevat neljöt 120,5 olivat juuri meidän perheelle sopivat. Perheeseemme kuului sillon kaksi aikuista ja neljä lasta. Kaikille oli oma soppensa ja kaikki olivat tyytyväisiä. Nyt on kaksi vanhinta lasta poistunut kotoonta ja tila alkaa olla meille liian suuri.Tai eihän tilaa ole liikaa, mutta maksu ja vastikkeet kun vain nousevat niin pienemmät neljöt olisivat edullisemmat. Ja sitten kun talo yhtiöllämme on juuri julkisivu korjattu talo niin sen kustnnuksetkin ovat tällähetkellä aika kovat.
Pitää toivoa että nyt sen saisi kaupan.Tosin juuri tämänkokoiset voivat olla hankalia myytäviä sillä ei varmaan ole jokaisella perheellä tarvetta näin suurelle asunnolle.Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta ja toivotaan että välittäjä osaa hommansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti