TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


tiistai 14. huhtikuuta 2009

Koko perhe oli koolla ! !


Olen iloinen,että sain koko perheen edes yhdeksi päivälliseksi kokoon
samaan aikaan.Kun on niinsanotusti "iso" perhe niin aina sen yhteisen ajan löytyminen ei vaan millään meinaa onnistua.Meilläkin on molemmilla vuorotyö. Myös vanhemmat pojan ja heidän avokkaansa ovat vuorotyöläisiä.
No onneksi ravintoloissa joissa nuorisomme tekee töitä saa näin pääsiäisenä hiukan helpommin vapaata.
On kivaa kun vielä isovanhemmatkin jaksavat olla mukana siinä hälinässä ja melskeessä mitä näin ison poppoon yhdessä olo joskus saa aikaan.
Ruoka oli maittavaa ja toki se kanakin oli muninut ja jättänyt muutamat munat jokaiselle ja kaikilla tuntui olevan mukavaa. Ja sehän siinä yhdessä olossa onkin mukavinta.

2 kommenttia:

  1. Hei Maiju! Mukava, että sait perheesi kokoon. Itse tiedän myös, miten hankalaa on saada edes yhtenä päivänä vuodessa kaikkia kasaan. Itse emme edes olleet nyt maisemissa, joten lapset perheineen saivat puuhata ihan rauhassa omiansa. Mites Teidän asunnonmyynti sujuu?

    VastaaPoista
  2. No myynti on tällähetkellä hiukan hankalaa ja olemme tulleet siihen tulokseen että nyt todellakin pidetään hetki paussia ja sitten kenties vuodenpäästä uusi yritys. Tai sitten voi olla että kituutetaan tässä ja sitten kun vielä yksi häviää täältä niin sitten katsotaan sitä myyntiä uudelleen

    VastaaPoista