TERVETULOA MUKAAN MAAILMAANI

Kyseessä ovat minun omat mielipiteeni ja ajatukseni.

Elämässä on niin paljon ihmeellisiä ja yllättäviä asioita joihin kerron ja julkaisen vain oman näkemykseni.


perjantai 3. huhtikuuta 2009

Mäkin voisi ottaa

Ihmettelen kauheesti tätä tämän hetkistä keskustelua suuryritysten johtajien palkkioista ja palkioista
Itseltäni nousevat karvat pystyyn ja veri kuohahtaa siitä että heillä on otsaaa tässä taloudellisessa tilanteessa tehdä niin kun nyt vaikka Forttumin ja muutaman muunkin suuryhtiön johto ja hallituken jäsenet ovat tehneet.
Luulisi heidänkin nyt ajattelevan jotakin koska heillähän pitäisi olla jonkinlainen koulutus ja ammatti tausta. Samalla kun johtajat porskuttavat niin työntekijöitä laitetaan kilometri tehtaalle.
Tosin kyllähän heidänkin työnsä on vaativaa mutta mihin se raja pitäisi sitten laittaa???????
Niin ja ei tämmä ilmiö ole vain täällä meidän maassamme vaan taitaa olla mailman laajuinen. Jos yhtään on uutisia lukenut tai kuunnellut niin ainakinn Ruotsissa meno taitaa olla yhtä villiä.

1 kommentti:

  1. Hei Marjut! Sitä minäkin aina ihmettelen, että miten jonkun työ voi olla niin paljon arvokkaampaa kuin jonkun toisen? Kun ei siinä ole mitään tolkkua eikä järjellistä mittasuhdetta. Minun pienellä maailmankuvalla varustettu mielikuvitukseni ei pysty edes keksimään, mihin sellaisia rahasummia kuin Liliuskin on saanut, voi edes käyttää. Tai voisihan niillä tehdä maailmaa paremmaksi paikaksi, mutta ei kai se niinkään mene.

    VastaaPoista